I miss u, wong!

Jag saknar min farfars hund!! Han heter Wong och är typ vakthund. Vi bror i en by nästan utanför HongKong typ precis på gränsen men byn tillhör HongKong ändå. Och några andra som bor i byn har också vakthundar som går runt i byn utan koppel men dom varken bits eller rymmer, dom stannar i byn. Ialla fall hade min farfar 3 hundar(han har haft några andra innan men dom har dött) och den största är Wong är så smart även om han inte är jätte tränad, han skyddar min farfar och sånt ifall det kommer nån och attackerar inte för att det händer ofta men han går efter min farfar var han än går utom stan och toan. Min farfar tar hand om sina hundar jätte bra och är jätte snäll (vilket alla gör då).
6 Januari vi åkte hem till Hong Kong och när jag var framme hemma i byn gick jag runt och letade efter Wong i byn för han springer runt lite överallt när farfar är hemma. Så gav jag upp för jag hittade honom inte och jag vågar inte gå för långt in i byn heller och han kanske är där eller bland dom höga gräsen som når upp midjan som jag inte vågar gå in i för det kan finnas spindlar och ormar som är giftiga ja och kan komma fram till vägen på natten så vi får inte gå nära höga gräs när det blir mörkt ute fast det är inte giftiga ormar överallt i Hong Kong, inte i stan bara vid skogen där vi bor. Så jag gick hem och tänkte att han kommer fram sen när senare av dagen. Så jag kolla ut genom fönstret ganska ofta för jag sakna Wong och ville sen honom. Och så typ fråga jag om nån visste var han var så sa min bror ''va? han är ju redan död?''
Jag blev chockad och ba ''VA?? Varför har ingen sagt det till mig????'' så sa min bror ''Vet inte men han var redan död när jag och pappa åkte till Hong Kong i april''. Då blev jag riktigt sur och ledsen för han hade dött nästen ett helt år och ingen hade sagt nått till mig. Asså damp jag saknar Wong så mycket!



hahaha så himla lång päls ^^

jag vill inte!

Jag stör mig så mycket på att jag har dålig hy! Jag vet inte vad det är eller hur jag ska få bort det! Folk har så bra och fin hy så att dom tar bara mascara sen går dom ut. Jag har dålig foundation som är för ljus eller för mörk, jevla bajs

Ute och fota med Marän Barän











sista bilden tog jag för några dagarsen annars så är resten tagna idag :)

Winter









give me summer!




Grattis maren cornelia lianne sluiter!!

Jag kommer faktist inte ihåg dom andra åren när du fyllde år men förra året var det bara vi två och vi firade aldrig dig :( men jag fick smaka på din tårta dagen efter och det var gott sen kommre jag inte ihåg mer men det här året ska alla vi fira dig! Du är den sista som fyller 14 av oss nu haha.








































Händer oftas när jag har tråkigt











oseriös ^^




Min och dom närmaste vännernas framtid

Ska gissa min,maren,hannah,joanna och linneas framtid. Bara gissa inte planer.

Vi böjar självklart med min framtid.
Ialla fall vad jag har planerat så kommer jag att gå här i gymnasiet alla åren kanske frisörlinjen och sen kommer jag att ta körkort när jag blir 18 år. Efter gymnasiet kommer jag nog först jobba lite i sverige sen ska jag flytta till Hong Kong och antagligen med mamma och pappa vet inte om dom ska ta förtidspension haha dom är inte ens 60 år då men iaf så tror jag att min storebror hänger med och kollar om det finns nått fordonjobb han kan jobba med kanske taxi haha ne det är jobbigt. Ska testa bo i Hong Kong i ett år jobba och sånt om jag tycker det är för jobbigt eller inte klarar mig så ska jag flytta tillbaka till Sverige och leva här istället. Om jag får barn hmm det vågar jag inte gissa hehe. Men aa en normal familj hoppas man att man får.


Joannas framtid:
Joanna kommer att komma in i natur och går runt och skryter om att hon går i natur haha neej. Men kanske fotolinjen och bli fotograf känner på mig att hon kommer bli fotograf. Efter gymnasiet kommer hon att åka till frankrike och studera franska eller foto sen åka till Sverige till Linnea för det verkar som dom aldrig kommer splittras om inte Linnea gifter sig med en turk. Sen kommer Joanna att fortsätta vara fotograf sen tröttnar hon och jobbar i kontor. Joanna inser att Rune är jätte gullig och de blir tillsammans i två år sen hittar hon en man som hon gifter sig med och får 2 barn.Och körkort hoppas jag hon får.


Hannahs framtid:
Jag känner på mig att hon kommer bli en make up artist eller modell, inte såndär som är jätte smal utan sånt på reklamer. I vilken linje hon kommer gå i på gymnasiet vet jag inte men hon kommer nog att gå i universitetet några år och sen jobba med typ kläder eller smink ialla fall skönhets grej. Och sen kommer hon gifta sig men en som är 10 cm längre som är ganska biff och kanske är snickare men ingen svensk och de får 1-2 barn. Körkort kanske hon kommer få göra om 4 gånger innan hon klarar slutprovet.


Marens framtid:
Maren kommer gå i gymnasiet på musiklinjen eller något onödigt sen kommer hon klaga på hur dålig skolan är och sen säger ganska tyst 'skolan är ganska bra ändå för att de och de och de' sen kommer hon fyltta till Usa och sen inse att det inte var så lätt att bo där så hon flyttar till Holland och blir musiker eller låtskivare. Och hon kommer inte att gifta sig men få barn kommer hon säkert göra sen gör hon och hennes pojkvän slut så blir Maren ensam mamma söker och kanske hittar en man och gifter sig. Körkortet kommer nog inte heller gå så bra kanske efter 2-3 gånger. Ett stökigt hus eller lägenhet.


Linneas framtid:
Linnea kommer gå i frisörlinjen och bli frisör vet inte varför men kanske för hon har en släkt som också är frisör då lär hon Linnea lite så blir hon är känd stylist och jobbar i nån storstad som kanske Linköping(tog bara en stad) Sen träffar hon en annan äktasvenne och han typ jobbar som ekonomi typ bank. De kommer få 1-3 barn. Körkortet kommer gå bra! Och hon kommer att ha ett jätte städat hus, precis som alla äkta svennar.

Hata snö

Det första jag gjorde när jag kom hem var att skottasnö och det var ju inte lite snö också, det var såndär tungt snö för det var näsan plusgrader. Skottade typ en timme fast fotade en kvart eller nått. Sen såg man att det molen började försvinna så jag trodde att det skulle sluta snöa idag sen efter 5 min kommer det nytt moln!! Det var tjockt och svart då blev jag arg. Om det kommer snöa mer idag får nån annan skotta! Dom som tror det blir undergång 2010 får passa på att göra vettigare saker för vi i sverige kommer snart dö av allt snö!


nästan upp till taket duu fast bilden är från förra året men det kändes som 1 månad sen.


onödigt mycket snö och det är fortfarande bild från förra året.

Tror jag ger otur till folk

Jag mår illaaaaaaaaa jaag mååår illlla troooooooooor jaaaag bllllllirrr sjuuuuuuuuk snnnnnnarrrrrrrrrttttttt eeeelllllleeeeerrrrrrrr iiiimmmmmmoornnnnnn fffförrrrrrrrrrr jaaaaaaaaagggggg vvvviiiillllllll bbbbbbaaaaaarrrraaa ssssooovvvvvaaaa oooccccchhhh ssssspppppppyyyyyyy!!!!! JJaaaagggg hhaaaaaarrrrrrr jäääääääääääätttttttte trrrrrrråååkigt -------......-------!!!!!!


Hannah bli frisk!

Hannah seriöst jätte läskigt hoppas du blir frisk så snart så möjligt!! Börjar gråta snart, kanske inte så men är orolig(låter som om jag är dina föräldrar) för jag vet inte hur du mår, om det är nått stort eller litet. Det är jätte jobbigt att ha nån man känner på sjukhus!! Börjar sakna dig jätte mycket :( KRYA!!!











Hihi


jag vill inte!

Jag vill inte, jag vill verkligen inte!!
Jag vill verkligen inte jobba i resturagnen!! På lördagar!! Ingen dag alls!! Bara för att min bror tjatar sönder om att han börja jobba där när han var 13 och att jag snart är 15 så jag måste börja jag med. Men vadå töntig tradition?? När jag gick i 4/5:an jobbade jag hela sommaren(utom när vi var i HongKong) i resturagnen och då var jag inte 13 ens! Från klockan 5 till kl 10 jobbade jag och nej jag diskade inte bara utan jag jobbade i serveringen också, jag vet dessutom jätte nära på att ta order men det blev inte så för pappa kom då. Och sen jobbade jag varje gång det skulle komma mkt folk som nyårsafton och så jobbade jag ett tag varje lördag från kl 5 till 10-11 på kvällen. Det kommer jag ihåg för jag sparade min nagel på mitt lilfinger och då gick den av pga att jag diskade och det var inte papperstallrikar heller men efter som jag var yngre då så var dom tunga för mig. Och han tjatar sönder att jag inte jobbar hemma heller (nu menar jag då) och både han och pappa är aldrig hemma när jag jobbar hemma typ städar så tror dom att jag sitter vid datorn hela dagarna men nej!!! Dom har trott det i flera år men det gör jag inte!! Iallafall nu så diskar jag ibland, dammsuger varje lördag och kanske nån onsdag eller torsdag, är det massa tidningar eller disk på matbordet tar jag undan det, när mamma kommer hem efter hon varit och handlat är det alltid jag som ska packa upp mamma gör aldig det även om det var hon som handla, jag hämtar posten, jag ska alltid vara den som pappa tvinga mig att plocka ogräs eller vattna blommor annars hotar han mig att jag inte får pengar, jag plockar undan efter dom som inte gör det, jag tar fram alla julpynt(utomhus gör mamma annars är det jag inne som plockar fram och tar bort), jag är den som byter mat och vatten åt fågeln och tar hand om den eller är social med den(fast den är inte social själv), tar in kläderna som hänger på tork ute när det är sommar och ibland hänger ut kläder och en massa mer som händer på sommarn som jag inte orkar rabbla upp just nu men han ska fan sluta tjata på att jag inte gör nått hemma bara för han aldrig är hemma och inte ser när jag gör nått.

JAG ÄR ARG! :(

Hämnd

förra inlägget är lite för hämnd, för att ni åkte till karlstad utom jag! haha nee skoja bara men jag hade tråkigt och så delade jag med mig lite roliga minnen

njea














Mitt dröm jobb <3




kolla in maren ;)




Bå-ring









här sitter jag och tar fula bilder och sen inte redigerar dom.

papa-paparazzi

Jag är bäst på att smygfota med blixt ;)















inga redigerade bilder här ne bara den första ;)

it's something in your mouth!! HAHA





Yapp så går det när det finns cp-iga människor här i stan

Jag har visst förändras!

2008 1 Juli


2010 3 december


HAHAAAH damp bild från 2008 ocean park i Hong Kong xD HAHA kan inte sluta skratta åt hur ful jag var då!!! HAHA kollar ränderna på halsen också!

seriöst 2 år, jag har faktist förändrats ganska mycket.

RSS 2.0