Mot hannah bananah!



Det börjar bli kallt :(

Idag har jag varit i skolan (jätte konstigt vaaaaaaa???) och det var skräckdag så man skulle klä ut sig men det gjorde inte jag för jag orkade inte :) och sen gick jag och maren hem sen så packade jag lite för jag ska till hannah och sova över där med Maren,Linnea,Anna,Josefine och Joanna och sen somna jag på soffan och sov kanske en halv timme och efter det packa jag ner mitt täcke och min kudde i en stor påse och nu sitter jag här och tråkar......... (konstigt vaaaaaaaaaaaaaaaa???????) nej det är inte konstigt -.- nu sitter jag här hungrig också (men ät då) Nej det finns inget hemma så sitter här och svälter. Måste bara säga vilket instressant inlägg!! Nu har jag länkat till jewel.se och hoppas på att få ett par örhängen gratis av dom om dom inte lurar små bloggare som predofiler gör på små barn aja HEJS! ♥

Nästan sista minuten!



HAHA bilden är lite läskig :p OCH det är en apelsin jag har i munnen om nån undrar :)

Idag efterskolan när jag kom hem klippte jag mitt eget hår men bara luggen och topparna där jag kunde klippa själv sen när mamma kom hem klippte hon där bak och där sparade jag 200 kr! Det var väldigt onödigt om jag gick till frissan och skulle ändå bara klippa luggen och topparna när jag ändå kunde göra det nästan lika bra själv här hemma och jag vill färga mitt hår igen eftersom mitt svarta hår börjar växa fram även om det inte syns men jag vill färga det igen och den här gången ska jag ha i färgen längre men vi får se när jag har lust och har tid. Juste!! nästa vecka är det lov! och kom ihåg att ställa om klockan 1 timme bakåt innan du lägger dig på söndags natten/morgonen Hejs!♥


OOOOOO se man där! jag blogga :) om min vardag, jag har alltid tyckt att det är ingen som bryr sig och det är en grej som jag aldrig skulle orka och det är samma sak som att skriva dagbok men den är inte privat jaja nu börja farsan tjata sönder att jag ska lägga mig herra!

Baka en kladdkaka ♥



Har bakat kladdkaka idag :D det luktar så gott så ska ta och smaka på den nu Hejs!♥

Ja där ser ni jag orkar nt blogg mer! jag missade igår igen



Nu börjar jag att ha bildbrist !

FRIDAY ♥_♥





Bilder från mitt badrum för ett halvt år sen! Hejs ♥

Tävling, min motivering

Jag är med i en tävling (http://vinn3000kr.feber.se).
Man kan vinna 3000kr att shoppa med. Vem vill inte vinna ?!?!

Om jag vann 3000 kr skulle jag självklart shoppa! Jag ska shoppa loss! Det är jobbigt när man har lite pengar med sig för man vill spara och alla är ju inte direkt stenrika. Ex man har med sig 500 kr och man hittar 2 tröjor som är så snygga man kunde göra vad som helst för att få den men så har man inte tillräckligt med pengar sen hittar man en till och så fattas det 50kr för att kunna köpa den andra tröjan så får man lämna tillbaka lite saker som man har  köpt innan och jag tror inte man köper 20 tröjor som är jätte dyra på en dag så hur mycket pengar man än har så räcker det inte men om man har mer med sig känner man sig mer säker och vågar shoppa på så man inte bara får med sig ett par örhängen hem om man har åkt nånstans för att shoppa. Så jag hoppas att jag får 3000 kr att shoppa för så jag slipper bara ta med mig ex. ett par örhängen hem och om jag har pengar kvar kan jag ju spara, skänka till dom fattiga, köpa julklappar, födelsedagspresetnter, bjuda på nån middag och massa mer.

Jag går och diskar(fiskar) oooh ♣





2 Bilder från igår...




...och en bild från motorvägen :) Tagen så man tar kort med lightpainting.

Glömde göra ett inlägg går så det blir 2 idag











Japp! Det var lite blider från igår de! :D

men orka rubrik




Give me friday!!











Bilder från igår :D


ipod inlägg

jag har precis vaknat och har tråkigt... inlägget skrivs från en ipod touch och jag försökte ladda upp en bild men det gick inte så bra för att jag vet inte hur man gör och jag ska ladda upp en bild sen om jag orkar och sen ska jag till joanna och plugga med hannah och kanske maren om hon kommer, nu orkar jag inte skriva mer hejdå♥

Lördag :D




En bild på marens chips... den är också tagen i vintras ... vetn t vrf jag tog med den :)


Jag glömde göra ett inlägg igår så det blir 2 idag :)



En gammal bild.. typ tagen i vintras

Måste skynda mig!!





Så här har ni 2 bilder måste skynda mig för ska åka till maxi i karlskoga om 1-2 minuter. HEJDÅ! ♥

Hos Joanna


Joanna har tagit bilder ;D


Hej sitter här hos joanna med Maren. Jag sitter här och skrämmer ihjäl joanna och vi skrattar så vi dör :P !

Eye



Lekte med mina lös ögonfransar för längesen :p



Var annars i karlstad med Anna, Josefine, Hannah och Maren. Hade riktigt kul idag :) Och så snatta jag en bild på när vi satt i tåget av Maren.

BILDbrist!



Jag har typ bildbrist men ändå har jag massa bilder i min mapp men de mesta har jag redan i bloggen i arkivet nånstans men men ska försöka fota mer.

Sova hos maren med hannah och maren:D



Sover hos maren med hannah och maren, joanna kunde inte vara med så vi webba iaf :D

Som du ser har jag typ börjat blogg igen men jag kommer sluta snart tror jag för jag kommer inte orka, jag orkar aldrig sånt länge bara ett tag men ska försöka och anstränga mig, jag vet att jag bara har typ 1-5 besökare per dag men det är för att jag inte har bloggat på år och då sticker alla.

OCH SÅ SKA JAG FÖRSÖKA FIXA EN HEADER, mendans jag fixar en så tar jag min gamla!


1 sekund känns som en evighet, hur ska jag kunna vänta 8 månader












Där är den jävla flygplanet som tog mig ifrån Hong Kong!!


Världens godaste läsk!!

you have to fight for what you want


En bild på HongKong för dom som inte vet det.

Idag ca halv 4 var det en mening jag fick höra som fick mig gråta.....haha nee men min resa till HongKong är inställd :( för att bijetterna är dyra nu när det är jul och nyår så allt är redan bokade och det är kankse 1-6 platser kvar så dom kostar typ 7500 och högre per person och min kusin ska gifta sig men  vet nt när men typ på sommarlovet för vi ska kunna komma på bröllopet och om det verkligen är så vi ska till HongKong men ungefär så blir det.

Ska försöka ladda upp minst 1 bilder varje dag! :D


Soluppgång

















Bilderna är tagen med olika alternativ eller vad man ska säga, ex: macro, mat, solnedgång, skymningen, blommor, porträtt och sånt ni fattar va? aa vi säger det. :p


RSS 2.0