Hål

Jag vill inte göra min blogg till en klagoblogg/deppblogg men jag vill så gärna gräva ner mig i ett hål i marken och sitta där tills jag får sommarlov. JAG ORKAR INTE! Allvarligt talat jag orkar inte! Jag vill bara säga stopp till allt!
Mina föräldrar åker till hong kong imorgon, jag har varit lika glad som dom för jag tror hela tiden att jag också ska åka, nej så är det inte alls. Lilla Mandy får stanna hemma i sverige och göra läxor, fixa i restaurangen varje dag efter skolan, eftersom jag inte är en master chef får jag klura ut något slags gegga till mig själv, handla mat, städa hemma. Jag borde säga positiva saker och peppa mig själv men jag kan inte, jag känner att det går inte att bli sämre än i det läget jag är i nu. Jag vill så jävla fan hemska helvete gärna med till hong kong. Jag blir så sur och avis att jag inte kan koncentrera mig på mina läxor eller mitt liv. Som sagt så vill jag gräva ner mig själv i ett hål och bara sitta där tills det blir sommarlov. Det låter säkert fjantigt att det livet är som värst när man har mycket tråkiga saker att göra, men det jag rabblade upp förut kan jag acceptera men inte att mina föräldrar åker utan mig!!

H E J DÅ!


Shiit på dig rubrik

Snygg bild för att vara tagen av min kära iPhone ;)


Soligt väder den.

Kristinehamnare Ser nog att det var soligt idag. Det känns sorgligt för oftast när det blir såhär fint väder tänker jag på hong kong, jag får sån känsla och det påminner mig om när jag och min familj åker till hong kong. Jag får bilder i huvudet från när vi åker till Arlanda, när vi vaknar tidigt på morgon alla stressar och det tar lååångt tid innan alla sätter sig på plats i bilen. Då startar bilden och alla frågar och tjatar om vi har med allt, pass, nycklar osv. Svänger upp på motorvägen och ökar farten.
Jag hatar att skriva det här, vet inte varför jag gör det. Jag får så många minnen jag bara vill tillbaka till.
Efter två timmar är vi vid en rastplats, det är standard att vi stannar där när vi åker mot stockholm. Går på toa sätter sig i bilen igen, har hänt några gånger att vi kör iväg ifrån den som är sist i bilen på skoj för den är seg och hela familjen är på riktigt bra humör. När vi är framme på Arlanda lastar vi av alla väskor, sedan åker jag och pappa till långtidsparkeringen och parkerar våran Toyota. Tar bussen till terminal 5, möter upp dom andra för att sedan äta något äckligt(det är oftast äcklig mat på flygplatser). Sedan går vi genom säkerhetskontrollen och till gaten. Går på ett litet plan till Helsingfors för att byta plan vidare till hong kong.
Förut när jag tog fram resväskorna åt mamma så öppnade jag en utav väskorna. Jag kände igen lukten, den lukten man alltid kände när vi åkte till hong kong. Jag brast ut ett ååh! För jag ville också åka till hong kong på tisdag!
Jag älskar känslan efter vi landat i hk, den känslan är att man är i hong kong och har fyra veckor framför sig att spendera och har extremt roligt. Jag blir sur och jag känner en stark lukt av avis ifrån mig.


Goddagens/God dagens?

Jag är som sagt dålig på att blogga, skriva texter är inte det jag är bäst på heller. I ALL FALL så var jag så trött på min gamla bloggdesign med det töntiga baby/ljusblåa sidor (har ingen aning om vad det annars heter) så jag provade/prövade den nya bloggdesignen som fanns klar, den var inte den bästa men inte den värsta heller. På nått sätt känns ser den ut som typisk fjortis stil men det bryr jag mig inte om för den var bättre än den töntiga blåa. I ALLA FALL så bytte jag ut min gamla header mot en nyare men den är inte heller den nyaste som finns. Jag orkade inte leta och fixa i evigheter. Nu får den vara så, Tack och hej!

Eeey macarena

Efter denna helg och en helg till, då jävlar har jag tre helgars ledighet! Så gött! Men samtidigt känns det lite sådär att behöva gå runt och klia sig om huvudet och tänka vad man ska äta till middag eftersom mammsen och pappsen åker till HK, UTAN moi!
Jag längtar så jag dör tills jag åker till hong kong. När jag och Hannah började planera om att åka till hk var det ca 8 månader kvar , när vi bokade biljetterna var det 6 månader kvar och nu är det bara 2 månader kvar och det känns ganska bra faktiskt.

Sista bilden - Haha sådär kan inte du göra.

Nej jag bara skoja heaheeea, nej men jag har ganska tråkigt...


Hej hej hej hej

En sak som jag hatar med att blogga är att komma på en rubrik! Det suger.

Jag vet, jag skulle inte blogga mer.. Men jag gör det i alla fall för att jag vill säga till dig(alltså mig själv för det är antagligen bara jag som läser denna blogg) att din blogg är ful! Vadå ljusblå bakgrund och en header från 1967? Gammalt skit!
Varsågod Mandy nu vet du iaf om att din blogg suger ;)

Nej jag har tråkigt men ärligt bloggen är ful och det är så krångligt att fixa. Hej då

Jupp! Bild på min torra tumme, tummen upp haaaaahaha.. Nej jag har inget liv


RSS 2.0