God morgon!

Skoja jag har inte ens sovit något alls än. Men förr förra och förra inlägg var det en massa stavfel och grammatikfel, orkade inte läsa igenom det.
IALLAFALL så är jag väldigt pigg just nu, inte bra alls jag borde ligga och snarka nu! Ja... God natt då


Glömde lägga till en bild i förra inlägget haha

Förresten!! Jag kommer att blogga mycket mer senare, så mycket kan kan när jag är i Hongkong.
Det är roligt att titta tillbaka hehe


2012 28:e maj, 22:41

Jag har inte uppdaterat på ett tag. Jag uppdaterar inte dagligen, endast när jag känner för det alltså nu.
Jag insåg igår att dom pratar kantonesiska i Indonesien, att dom pratade mandarin visste jag men inte kantonesiska! Det är positivt för då kan jag åka dit utan att ha problem med språket, DOCK pratar dom engelska där precis som i Sverige(för det är obligatoriskt att lära sig engelska i skolan) men jag är bättre på kantonesiska. Det fakstiskt bara Japan och korea (kanske delar av kina och mongoliet, JAG VET INTE) där de inte lär sig engelska i skolan så tro inte att alla asiater inte kan engelska, vissa äldre asiater(ca. 50-60års åldern och äldre) kanske inte kan så bra engelska för att de inte hade chansen att lära sig det förr!
Jag personligen är tacksam att britterna "hyrde" Hongkong annars skulle min kära stad vara som resten av Kina. Jag vet egentligen ingenting om Kina, men det känns som ett land som är negativ, dels ingen demokrati. Ni som inte visste så tillhör Hongkong Kina men de har inte samma lagbok och system. I Hongkong får man rösta och tycka som man vill. Jag gillar inte att Kina "i mainlandet" så använder som inte traditionell kinesiska och istället förenklad. Om dom nu tycker det är svårt och jobbigt med vissa tecken borde dom inte ha uppfunnits överhuvudtaget. Jag gillar att Hongkong har traditionell kinesiska, äkta kinesiska.
Jag skulle egentligen inte skriva om det här utan någon annat. Jag hittade en jätte bra dansgrupp som kallas Elecoldxhot aka ecx. De har vunnit många tävligar, bland annat "so you think you can dance" i Malaysia.
Jag skrev detta inlägg med min iPhone så kan inte lägga ut videoklippet men jag länkar en video ;)

http://www.youtube.com/watch?v=v-hnMh-_GHk

http://www.youtube.com/watch?v=wvxQhhrFL1k&feature=relmfu

Dom är så bra! Jag gillade dom sen första gången jag såg dom. Var enda danssteg är så väl gjord och passar så bra, vissa är roliga också. Dom är bara så grymma och de gör stegen själva också!
Vissa tycker att det är bögigt att killar dansar, det tycker inte jag och isånafall så är det bögigt att killar sjunger.
God natt!

Ps. Jag skrev detta inte i ca en halvtimme ;)


Jag är trött, je suis fatigué, I am tired, 我累了, 난 지쳤어 OCH SÅ VIDARE

Rubriken säger allt ;)


RSS 2.0