Nödblogg

http://hongkongtrip.devote.se/

Jag var tvungen att göra en ny blogg hos devote för blogg.se appen vägrar att funka! Det får bli min nödblogg sålänge, vi får se om den funkar senare.

NO!

Det går inte att logga in på bloggen från min Iphone! Vi får se om det går senare. HOPPAS!

Ny design

Som man kan se så har jag ''gjort'' en ny bloggdesign, rättare sagt någon har gjort den men jag kopierade den HAHA.  Jag märkte DOCK att bilderna dampar ibland med denna design/stilmall så man får uppdatera bloggen om det händer.
Jag ville bara meddela att jag åker till  Hong Kong imorgon! 
Tack för mig!
 
Yääy!

My first dream car

Igår kväll när min pappa åkte och tanka så satt jag i bilen och väntade, satt där otåligt och tittade runt. Plötsligt i backspegeln såg man en vit Mercedes svänga in på macken. Det första jag tänkte på var "SHIT VAD SNYGG". Den parkerades bredvid våran bil, jag försökte diskret kika på bilen utan att se avundsjuk ut. Den var så SNYGG! Jag har ingen aning om den har bra motor eller väldigt säker men det tror jag att den är för den är dels väldigt dyr.
Det var en Mercedes-benz CLS 320/350 ingen aning på exakt modell men nått sånt. Jag skulle vilja ha sån i vit med svart inredning osv. Åh tänk att sätta sig i den lägga sin handväska i sätet bredvid, ta på sig ett par snygga solglasögon och bara köra i väg in en sån snygg Mercedes. Det vore så perfekt! Det kanske är lite sjukt att vilja ha en bil redan nu, när man inte ens har börjat övningköra än men jag sätter den bilen som ett mål i livet. Jag har dessutom lovat mig själv att min första bil inte får bli en halvtrasig bil, särskilt inte en Volvo! Jag har även sett en vit Audi a7 köra runt här i staden som jag också skulle kunna ha, den har dessutom väldigt snygga lampor. Självklart blir inte dessa två bilar min första bil så rik är jag inte men som sagt ett mål i livet. Så min kära CLS just wait for me, en dag kommer du att bli min.

Dom såg ganska lika ut hahahaha!

Bild1: Audi a7
Bild2: Mercedes-benz CLS 350

 

 


Elecoldxhot = Jjang!!

http://www.youtube.com/watch?v=p9j4VSBH6S8

Så BÄST! Jag önskar jag kunde se hela dansen utan att höra deras kommentarer. Det är från en danstävling i Malaysia, som talang fast dans, hittar på själv osv. Dom vann självklart hehe. Dom åker runt och är med i olika tävlingar bl.a. i Australien har de vunnit vissa tävlingar fast det var antagligen inte så stort DOCK.
Jag gillar mest han i vit skjorta, han är ledaren och koreografen. Enligt mig är han bäst på att dansa inom gruppen, hans steg är mer noggranna än dom andra. DOCK gillar jag hans stil.
Han med hat och lila skjorta, innan han joina ecx var han med en annan grupp, dom var med i "so you think you can dance" i Malaysia, kom till final fast vann inte. Om jag inte har fel var han gymnast förut. För övrigt verkar han väldigt trevlig och en sån person man verkligen vi lära känna. Han är så positiv, trevlig och snäll! Det är vad jag ser i videos, bilder och fb men han har ju många vänner och verkar som han har lätt att få vänner. Det syns i han vlogs. När dom åker runt i turnéer och tävlingar känner han många, personaler och deltagare. Ja, han pratar med alla.
Ecx är oftast olika antal och olika personer som uppträder men jag har ingen aning om hur det funkar i gruppen, tror att dom som kan är väl med. Dom som alltid är med är väl Chriz (ledaren) och Dennis, dom jag tog upp precis. Och Joe, Joey, Faruq. Dom andra är med ibland. Dom är totalt 9-10. Konstigt nog kan jag deras namn.

http://www.youtube.com/watch?v=rIEJMEtA5ag&feature=endscreen

http://www.youtube.com/watch?v=7KGwuBYjhP8&feature=related

Det finns jätte många videos men kan inte länka alla. Men länkade mina favoriter ❤
Jag som sett så många har bara sett en gång där en glömmde stegen men såg det inte förens jag såg ens kommentar.


Stort i litet

Jag insåg precis att det är midsommar nu till helgen. Witch means lilla jag får ledigt, witch means att jag inte behöver jobba förens jag kommer hem från Hongkong, witch means jag får fyra helger ledigt. Yääy!
Jag kan inte inse att jag ska till Hongkong om några dagar! Kan inte heller inse att en av mina drömmar går i uppfyllelse, låter kanske lite töntigt but I don't care för det är min dröm! Nej men jag har alltid velat detta. Drömmde alltid om att jag och mina kompisar åkte flygplan till hk men vaknade alltid innan vi landade, jag blev alltid sur då.
I lördags öppnade jag min spargris som var full med mynt i olika värden. Jag räknade ihop allt och det blev exakt 1420kr! Jag trodde det skulle bli ca 900-1000 innan jag hällde ut allt. Men det är ju alltid kul med lite överraskningar ibland (om det gills som överraskning).

Lite bilder på min spargris's uppväxt:

Jag har inga datum på när bilderna är tagna men började ca i september

Bild1: september-början av oktober, ca 1-2 veckor efter jag började
Bild2: ca 2-3 veckor efter bild1
Bild3: 1-2 veckor innan sportlovet
Bild4: i lördags (16 juni)


Den växte inte så mycket i slutet för jag handlade mest med kort då, witch means (haha) no coins ;)

 

 

 

 


Skolavslutninnnnnng

Då var grundskolan slut, bara sådär.
Igår var det skolavslutning för min del. Direkt efter kyrkan gick man raka vägen till restaurangen för att börja "kriga". Det var fullsatt i hela matsalen osv, fast i år var det bättre än förra för att broder min var med och jobbade för han tog den studenten förra året osv. Nu är det bara en vecka och en dag kvar till La Hongkong! 香港❤!! Hihi om några dagar ska jag börja packa mina väskor sedan drar man härifrån, det kommer bli så skönt att lämna Sverige ett tag.
För övrigt så kom min mormor och moster nr1 till Sverige igår så det blev inget för mig efter skolaavslutningen, inget firande, bara jobba.
Nästa vecka tisdag kommer ytterliga tre släktingar, moster nr2, kusin nr3 och morbror nr1's fru från Holland. För att kunna skilja vilken släkting måste jag nummer ordna dom-.-
Hejs!

Som sådär såg man ut igår

 


Tha zims to

Jag harens spelat den tha zims to typ hela eftermiddagens tills den kl 17. Det varens kul förens jag inte spelat har länge på, det var jobbigt att skriva så där konstigt. Ja för kl 18 var det zumba.
Annars så märkte jag att man får två dagar/48 timmars prövotid på spotify som app, alltså har jag två dagar/48 timmars premium, vet inte om det är premium på datorn också men jag kan iaf lyssna på mobilen. Det var ganska bra så funderar på att skaffa premium. Jag brukade ju köpa låtar från iTunes.
Varför man ska lyssna på spotify:
1. Det finns många att välja på.
2. Man kan ta bort låten om man har tröttnat på den.

Bra med iTunes:
1. Man kommer åt låtarna tidigare än spotify när dom kommer
2. Man kan lyssna utan internet ex. Utomlands
3. Man har låtarna på mobilen och kan dela med sig av dom via iTunes på datorn.
4. Låtarna laggar inte och dom startar direkt. Om man är på motorvägen där mottagningen är sämre startar låtarna inte direkt eller laggar och man blir bara sur.

Jag kommer inte på något mer positivt med spotify, finns säkert fler.
I alla fall YO PEACE OUT!

Mustasch!


RSS 2.0