Hk dagbok dag 13

lör 7 jul
Vi vaknade ca 9. Packade ihop allt och åkte iväg ut med farbrorns bil med farmor och farfar ut för brunch. Vi åt oss proppmätta. Sedan åkte jag och Hannah tåg till tai po market där vi bli hämtade av penny Co. Och hennes pappa för att sedan åka till hamnen sen macau. Eftersom dom var försenade gick jag och Hannah och köpte en varsin mangodricka från hui lau shan. När vi kom ner till stationen igen var det perfekt timing för alla kom dit samtidigt. Sammie och Sam kom 1-2 min efter oss och vi alla åkte iväg till sheung wan där hamnen var. Vi kom dit tidigare än planerat så vi tog en båt tidigare. Vi mötte även upp faster i hamnen. Båten åkte iväg 13.15 och vi kom dit ca en timme senare. Vi tog shufflebus till hotel galaxy. När vi kom in tog vi lite bilder. Sedan gick jag, faster, Hannah och pat för att möta upp fasters chef för han skulle ge oss nyckeln och rummet, eftersom vi var så många gick vi i två olika grupper. När vi alla kom till rummet chillade vi en stund senare gick åkte vi till stan för att äta fläskhamburgare, åt två olika för vi var hungriga och den första var inte god. Vi åt den första hos en som var typ en "cha chantäng" sen gick vi till "tai Sam ba" där vi åt en till fläskhamburgare. Vi tog en massa bilder och svettades mycket. Sedan fick vi till "guij gäy" för att köpa souvenir. Vi alla köpte en varsin påse. Sen köpte vi ungdomar en varsin I Sam hade FaceTime med sin flickvän och vi tog mobilen från honom, hon var rätt fin. Dom pratade i telefon i en evighet! Även när vi kom till rummet igen. Vid 1 dansade vi zumba till 2 då alla var trötta och svettiga... Vi körde så mattan rök nästan, nästan. Mattan fick av sig en massa tussar, bollar typ. Lyx hotell med matta från the mainland of china...
Då gick vi bara och la oss. Jag, penny och Hannah sov i kingbeden, Sam i soffan och pat och sammie på golvet. Någon ställde på 17 grader och Max "fart" på luftkonditioneringen så det var svinkallt i rummet hela natten men orkade inte stänga av.

 

Hotellet: http://www.galaxymacau.com/en/stay/galaxy-hotel?type=roomI

Älskar det hotellet(sånna hoteller, förra året var det en liknande) för det var typ ett shoppingcenter nere vid lobbyn, det fanns dessutom bio och casino. Det såg inte alls ut som ett hotell. 

 

En massa bilder från macau och hotellet. Tror faktiskt att det är Macau's finaste hotell! Hotellrummet hade två toaletter vilket var väldigt bra för vi var 6 pers i rummet! Tur att vi fick ett stor rum, det var typ två rum i hopsatta med ett vardagsrum och ett sovrum. Jag saknar den dagen så mycket!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0